Däckservice i Avesta

Vi kan erbjuda dig ett brett utbud av kvalitetsdäck till riktigt bra priser. Självklar kan vi försköna din bil med snygga aluminiumfälgar av alla de slag. Om du vill byta däck på din Toyota är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bra däck som passar perfekt till din bil är en viktig detalj om du vill ha en bra körupplevelse. Vi ser till att de däckalternativ vi tar fram till dig är anpassade till just din bil och dina önskemål. Oavsett om du är på jakt efter vinterdäck med eller utan dubbar, sommardäck eller helårsdäck har vi något för dig och din bil.

I samband med däckbyte hos oss rekommenderar vi att du gör en 4-hjulsmätning. Det förhindrar att dina nya däck blir snedslitna. Ibland ska det inte mer till än ett gupp i vägen för att hjulinställningen blir skev, därför kan det vara bra att kontrollera med jämna mellanrum.

Vänd dig till oss

Boka tid för däckbyte eller däckservice hos Holmlunds Bil AB i Avesta. Du hittar våra kontaktuppgifter längre ned på sidan. Du är också välkommen att komma förbi vår verkstad om du har frågor.