Toyota transportbilar

Välkommen till oss om du vill provköra eller köpa transportbil i Avesta.

Toyota Hilux

Ända sedan lanseringen av den första Hilux-modellen 1968 har den här stilbildande pickupen gjort både avtryck och intryck var den än visat sig.

Med nyutvecklad ramkonstruktion och karosstruktur har Hilux blivit än mer robust. Detta i kombination med att såväl exteriören som interiören har uppgraderats och den maximala släpvagnsvikten utökats, gör nya Toyota Hilux till den ultimata pickupen. Vare sig du ger dig ut på helgutflykt i svårforcerad terräng eller behöver en pålitlig arbetskamrat i vardagen så får du en bil som aldrig säger nej. Hos oss kan du provköra Toyota Hilux i Avesta.

Extrautrustning och påbyggnationer

För Toyota Hilux finns en mängd extrautrustning, tillval och möjligheter för påbyggnationer. Med vinsch, snöplog och extraljus har du till exempel en bil som gjord för de norrländska skogarna och med kåpa eller flaklock, en bil som kan frakta känslig last.

Toyota Proace

Toyota Proace är en transportbil för dig som ställer höga krav. Väl tilltagna och flexibla utrymmen, bekväm kupé och högsta säkerhet. Oavsett vilken bransch du är i och om du ska frakta varor, material eller bara dina verktyg kommer du att hitta en variant som passar dig.

Toyota Proace är en toppmodern transportbil och den sätter en helt ny standard när det gäller utrustning och säkerhet. Med Toyota safety sence och 4 airbags har Toyota Proace fått högsta säkerhet i Euro NCAP, en trygghet inte bara för dig utan också för dina passagerare och medtrafikanter. Kombinationen av säkerhet och utrustning kommer att hålla värdet på din Toyota Proace starkt över tid.

Utrusta och inred

Oavsett om du behöver lastutrymme eller sittplatser finns en Toyota Proace för dig. Välj antal kubikmeter och inred bilen helt efter dina behov. Bland utrustningen finns bland annat lastutrymme med halkfritt golv, komfortmellanvägg med fönster, manuell AC, radio/cd, skjutdörrar på båda sidor, elektriskt justerbara och eluppvärmda sidobackspeglar, stöldskydd, eluppvärmda säten, fjärrstyrt centrallås och mycket mer. Köp din Toyota Proace i Avesta, vi är experter på Toyota.

Boka din provkörning redan idag!

PROACE VERSO

PROACE VERSO. Byggd för dig med en aktiv livsstil.

Nya PROACE VERSO är det senaste tillskottet i Toyotas utbud av mångsidiga personfraktare. Rymlig, bekväm, flexibel och välförsedd med praktiska och säkra lösningar för både jobb och fritid. I PROACE VERSO samverkar smarta funktioner, avancerade dieselmotorer och användarvänlig teknik för att transportera dig och dina passagerare smartare, bekvämare och säkrare.

Laddad med flexibla lösningar

Vardagen blir bra mycket enklare när du sekundsnabbt kan anpassa interiören i bilen till dina behov för dagen med fällbara och skjutbara stolar. Uppfällbara bord, öppningsbar fönsterruta i bakluckan och automatiska sidodörrar — efter ett tag kommer du inte vilja vara utan dessa funktioner. Premiumkänslan kompletteras av skinnklädda framstolar med massagefunktion och i bak luxuösa snurrbara fåtöljer!